Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dicle Elektrikten kesinti uyarısı

        ŞANLIURFA (İHA) - Dicle Elektrik Dağıtım enerji aldığı Türkiye Elektrik İletim tarafından yapılacak çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı.

        Yapılan açıklamada Dicle Elektrik Şanlıurfa İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında, TEİAŞ'ın İletim Şebekeleri İşletme ve Bakım Müdürlüğünün trafo merkezinde yapacağı çalışmalardan dolayı kesinti olacağı duyuruldu.

        Yıllık Bakım olarak her yıl yapılan bakımın önümüzdeki Pazar günü saat 05.00 ile 12.00 saatleri arasında yapılacağı ve 7 saat süre ile bazı mahallelere elektrik verilmeyeceği öğrenildi.

        Açıklamada, ''Şanlıurfa - 1 Trafo Merkezi enerji alan tüm aboneler olan, Akabe Mahallesi, Akşemsettin Mahallesi, Direkli Mahallesi, Buhara Mahallesi, Süleymaniye Mahallesi, Devteşti Mahallesi, Ahmet Yesevi Mahallesi, Haleplibahçe Mahallesi, Evren Sanayi Sitesi, Toki Beyaz Evler, Kondu Caddesi enerji kesintisi yapılacaktır" denildi.

        (BB-BRN-Y)

        21.10.2016 19:23:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler