Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kalıcı asfalt uygulamalarında gece mesaisi

        (Fotoğraflı)

        BAYBURT (İHA) - Bayburt'un 50 yıllık alt yapı sorununu çözen çalışmaların tamamlanmasının ardından Bayburt Belediyesi tarafından başlatılan hummalı çalışmalar gece gündüz devam ediyor.

        Kalıcı asfalt ve kaldırım çalışmaları kapsamında finişerle gerçekleştirilen asfalt uygulamalarının devam ettiği Genç Osman Mahallesinde çalışmalar gece mesaisiyle sürüyor. Çalışmaların aralıksız olarak sürdüğü Genç Osman Mahallesindeki Cadde ve sokakların asfaltlanması işlemi bir bir tamamlanıyor. Son olarak Cevher Dudayev Sokağında başlatılan asfalt uygulaması gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

        Başkan Memiş'ten İnceleme

        Çalışmalar sürerken Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş ise gece mesaisinin devam ettiği bu noktalarda incelemelerde bulundu. Personelden devam eden çalışmaların gidişatı hakkında bilgi alan Başkan Memiş asfalt uygulamalarını bir müddet yerinde takip ettikten sonra alandan ayrıldı.

        (YY-AT-Y)

        22.10.2016 10:05:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler