Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Önal; 'Bizlere yön veren eleştirilerinizden dolayı teşekkür ediyorum'

        - AK Parti Osmaniye Milletvekili, TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Suat Önal, CGC'yi ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Kasım Karadağ

        OSMANİYE (İHA) - AK Parti Osmaniye Milletvekili, TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi ve Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Türk Grubu Üyesi Dr. Suat Önal, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyetini (CGC) ziyaret etti.

        CGC'yi ziyaret eden Önal'a, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cihat Yılmaz ve AK Parti ilçe yönetimi eşlik etti. Önal ziyarette,"Bizlere yön veren eleştirilerinizden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

        Cemiyet ikinci Başkanı Şükrü Tozluklu, cemiyetin yeni yerinde, yeni ismiyle ilk siyasetçi misafirlerini ağırladıklarını söyledi. Ülkenin içinden geçtiği zorlu süreçte TBMM çatısı altında siyasetçilerin milletin bütünlüğü adına attıkları adımı basın mensupları olarak desteklediklerini belirten Tozluklu, "Geleceğin Türkiye'sini birlikte inşa etmemiz gerekiyor. Yerelde Osmaniye'nin gelişmesi için vatandaşların beklentilerini sizlere iletmek bizim görevimiz" dedi.

        Basının duyarlı ve sorumlu yaptığını bildiklerini ifade eden Önal, birlikte memleketimize hizmet edeceğiz dedi. Önal, "15 Temmuz'dan sonra yaşanan süreç bizi birbirimize daha sıkı bağladı. Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi'nde yapmış olduğum konuşmada bu durumdan bahsettim. Demokrasi mücadelemizde bizleri destekleyen ülkeler var. Etrafımız ateşten bir çember. Türkiye yine de bölgedeki en huzurlu ülke. Siyasetçilerimizin duyarlı davranmaları, Türkiye düşmanlarının heveslerini kursağında koydu. Bu millet asri bir millet. Geçmişte destanlar yazdı yazmaya da devam edecek. Bizleri cemiyetinizin yeni yerinde yeni ismiyle misafir ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Zaman zaman bizlere yön veren eleştirilerinizden dolayı ise ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        (KSM-Y)

        22.10.2016 11:19:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler