Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BEST VE İŞKUR'dan iş dünyası için önemli etkinlik

        (Fotoğraflı)

        BALIKESİR (İHA) - BEST – Balıkesir Elektromekanik Sanayi Tesisleri A.Ş . nin girişimleri ve İŞKUR'un destekleri ile gerçekleştirilen "İş Hukuku ve SGK Mevzuatındaki Son Gelişmeler" adlı seminere Balıkesir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (BSMMMO) ev sahipliği yaptı.

        BEST İnsan Kaynakları Müdürü İsmail Orhan Sönmez, Peryön Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bige Tınmazsoy Susuzlu ve İŞKUR İl Müdürü Nazım Balcı seminerde yaptıkları konuşmalarda, İnsan yönetimi alanında Balıkesir'de bu tip etkinliklerin artmasının iş dünyası ve şehrin cemiyet hayatı için önemini vurguladılar. Programda PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Bige Susuzlu tarafından BEST İK Müdürü İsmail Orhan Sönmez'e girişimlerinden, İŞKUR İl Müdürü Nazım Balcı'ya desteklerinden, SMMMO Başkan yardımcısı Birol Kahraman'a da ev sahipliğinden ötürü teşekkür plaketi verildi. Seminer boyunca "kişisel verilerin korunması kanunu, iş hukuku, SGK ve teşvikler hakkındaki güncel gelişmeler ve şirketlerde suistimal risk yönetimi" konuları, Nazalı Hukuk Bürosu çalışanları tarafından katılımcılara aktarıldı. Balıkesir iş dünyasındaki çeşitli firmalarda insan kaynakları, idari işler ve muhasebe bölümlerinde görev alan katılımcılar bu anlamlı etkinlik ile bir araya gelerek tanışma ve bilgi alışverişinde bulunma imkanına sahip oldular.İŞKUR İl Müdürü Nazım Balcı, SGK İl Müdürü Şeref Karaca ve SMMMO Başkan Yardımcısı Birol Kahraman' ın da tüm gün boyunca katıldığı ve destek verdiği etkinliğe iştirak eden tüm katılımcılar memnuniyetlerini belirterek tekrarının yapılması dilekleri ile seminerden ayrıldılar."

        (OF-

        22.10.2016 12:23:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler