Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TKÜUGD, Türkmen gazeteci için başsağlığı mesajı yayımladı

        (Fotoğraflı)

        BARTIN (İHA) - Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği, Irak Türkmeneli Kerkük'te görevi başında yaşamını yitiren Türkmeneli TV Haber Müdürü Ahmet Necmettin Haceroğlu için başsağlığı mesajı yayınladı.

        TKÜUGD'dan yapılan açıklamada, "21 Ekim günü Kerkük'te DEAŞ saldırıları sırasında keskin nişancı saldırısı sonucu yaşamını yitiren meslektaşımız Ahmet Necmettin Haceroğlu yaşamını yitirmiştir. Dernek olarak ilk önce ailesine ve Irak Türkmenlerine başsağlığı diliyoruz. Bu olayla bir kez daha görülmüştür ki mesleştaşlarımız terör örgütlerinin hedefleri olmakta ve görevleri başında yaşamlarını yitirmektedir. Irak genelinde yaşanılan şiddet ortamında birçok meslektaşımız benzer tehlikelerle karşı karşıya kalmıştır" denildi.

        (İG-RFK-Y)

        22.10.2016 13:00:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler