Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Söke'de Ünlü TV Programcısı, Gazeteci-Yazar Enver Aysever söyleşisi yaptı

        (Fotoğraflı)

        Levent Tuncer

        AYDIN (İHA) - Söke Belediyesi'nin geleneksel etkinlikleri arasında yer alan ve bu yıl 13.'sü gerçekleşen Sanat Edebiyat ve Kitap Günleri bir ünlü ismi daha ağırladı. 'Aykırı Sorular' adlı TV programını daha sonra söyleşilere taşıyan gazeteci-yazar Enver Aysever Sökelilerle buluştu. Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunda yapılan söyleşi ve imza günü ilgi gördü.

        "En önemli neden vasatta uzlaşı"

        Söke'de gerçekleşen söyleşide kendi üslubuyla ülke sorunlarına değinen gazeteci-yazar Enver Aysever; Ülkemizde yaşanan sorunların en önemli nedeninin Türk toplumunun vasatta uzlaşması olduğunu belirtti. Cumhuriyete sahip çıkma zorunluluğuna işaret eden Aysever; Cumhuriyet' sahip çıkma vurgusu yaparak, bütün engellemelere ve yasaklamalara rağmen 29 Ekim'de sokaklara çıkmak gerektiğini söyledi.

        "Uğur Mumcu ve A. Taner Kışlalı Örnek Alınmalı"

        Konuşmasında köy enstitülerinin kapatılmasının bugünkü toplum yapısının oluşmasında en önemli etken olduğuna da dikkat çeken Enver Aysever, muhalif basının Uğur Mumcu'nun, Ahmet Taner Kışlalı'nın bilgiye dayalı yöntemini örnek alması gerektiğini belirtti. Türkiye'nin bugün bulunduğu noktaya gelmesinden sorumlu bir iktidar ortadayken, muhalefeti suçlamanın etik olmadığını belirten Aysever; çeşitli televizyon programlarında, bu durumun sorumlusu sanki muhalefet partileriymiş gibi gösterilmeye çalışıldığı ifade etti.

        Söke'de gerçekleşen söyleşinin sonunda katılımcılarla sohbet eden Enver Aysever, kitaplarını imzaladı.

        (LT-İK)

        22.10.2016 15:18:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler