Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERGİM yeniden Çakır'a emanet

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Erzurum Genç İş Adamları Meclisi (ERGİM) 1. Olağan Kongresi, "Bir gençlik geliyor" şiarıyla Erzurum'da yapıldı.

        Kongreye tek başkan adayı olarak giren Başkan Kağan Alparslan Çakır, üyelerin hepsinden oy alarak başkanlık görevini 3 yıl daha sürdürmeye hak kazandı.

        ERGİM Yönetim Kurulu Başkanlığı'na yeniden seçilen Başkan Çakır, "20 Ekim 2016 tarihli ERGİM 1. Olağan Kongresini alnımızın akıyla tamamladık. ERGİM yönetim kurulu ve üyelerinin çoğunluğu ile alınan karar ve oylar neticesinde ikinci kez başkan olarak seçildim. Bu süreçte yanımda olan olmayan, destek olan olmayan herkese teşekkür ederim. Yönetim kurulumuzdaki diğer üyelerimiz birkaç gün içerisinde belirlenip, paylaşılacaktır. Herkes bilsin ki; fikri hür, vicdanı hür, Erzurum sevdalısı bir gençlik geliyor. ERGİM olarak en kısa sürede tekrar faaliyetlerimize başlayıp, Erzurum'u kalkındırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

        (ERZ-AT-Y)

        22.10.2016 15:33:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler