Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bartın MESO'dan esnaflara aşure ikramı

        (Fotoğraflı)

        Akif Yaman - Mustafa Kurt

        BARTIN (İHA) - Bartın Madeni Eşya ve Sanatkarları Odası esnafları aşure ikramında bir araya getirdi.

        Bartın Madeni Eşya ve Sanatkarları Odası (Bartın MESO) tarafından aşure dağıtımı yapıldı. Bartın sanayi sitesinde düzenlenen etkinliğe, Bartın Valisi Nusret Dirim, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Bartın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış ve sanayi sitesinde faaliyette bulunan esnaflar katıldı.

        Bartın Madeni Eşya ve Sanatkaları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz, aşure dağıtımı sırasında yaptığı açıklamada Muharrem ayının hayırlara vesile olmasını diledi. Akdeniz, "Muharrem ayındayız. Muharrem ayının yüzü suyu hürmetine aşure dağıtımımızı yaptık. Allah bugünleri ülkemize ve dünyaya hayırlı eylesin. Ülke olarak üzerimizdeki sıkıntı ve sorunları kısa sürede atmak nasip olsun " dedi.

        (AY-RFK-Y)

        22.10.2016 16:47:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler