Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seyyid M. Avni Özmansur Salat-u Selam Cami 5 Kasım'da açılıyor

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Malatya Bostanbaşı'nda yapımı tamamlanan Seyyid M. Avni Özmansur Salatu Selam Cami 5 Kasım'da açılacak.

        Seyyid M. Avni Özmansur Salatu Selam Cami ve Abdulkerim Gelegen Kuran Kursu Yaptırma Derneği tarafından İnşa edilen Seyyid M. Avni Özmansur Salatu Selam Cami 5 Kasım'da açılacak. Tüm Malatyalıları caminin açılışına davet eden Özmansur Vakfı Kurumsal İlişkiler Direktörü Şahin Erdönmez, açılışta yemek ikramının olacağını belirterek, açılışa birçok önemli ismin teşrif edeceğini söyledi. Caminin açılış konuşmasını İslam Ülkeleri Akademisyen ve Yazarlar Birliği Kurucu Onursal Üyesi ve Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Özmansur İlim, İrfan, Kültür, Eğitim ve Dayanışma Vakfının Kurucu Başkanı olan Malatyalı Seyyid M. Avni Özmansur'un yapacağını dile getiren Erdönmez, caminin hayırlara vesile olmasını diledi. Caminin yapımında emeği geçen herkese teşekkür eden Erdönmez, açılışta ayrıca hediye kitap ve dergi dağıtımı ile Sema töreninin de olacağını söyledi.

        Cerrahpaşa Mahallesi 1. petrol caddesi üzerinde bulunan caminin, 5 Kasım Cumartesi günü saat 15:30'da resmi açılışının yapılacağı belirtildi.

        (BT-SD-Y)

        23.10.2016 12:24:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler