Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ören Mahallesi altyapısı yenileniyor

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu Ören Mahallesi'nde yaptığı altyapı hizmetlerine devam ediyor.

        MASKİ Genel Müdürlüğü, 17 ilçede sürdürdüğü altyapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. MASKİ ekipleri, Turgutlu'nun Ören Mahallesi'nde 2 bin 200 metrelik kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarını tamamladı. Ekipler, mahallede bulunan 2 bin 350 metrelik içme suyu şebeke hattını yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü ekiplerince Ören Mahallesi'nde yürütülen çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, mahallenin tüm altyapı sorunları ortadan kalkmış olacak.

        MASKİ Genel Müdürlüğü'nün yürüttüğü altyapı çalışmalarından dolayı Mahalle Muhtarı Selahattin Bekcan memnun olduklarını belirtti. Muhtar Bekcan, " Mahallemizde kanalizasyon çalışmalarımız tamamen bitti. MASKİ ekipleri içme suyu şebeke yenileme çalışması yapıyorlar. Bu çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'e ve MASKİ Genel Müdürlüğü'ne çok çok teşekkür ederim. Hizmet güzel bir şey. Bizim amacımız milletimize, memleketimize faydalı olmak. Mahallemizdeki çalışmalarda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" dedi.

        (AY-Y)

        23.10.2016 12:43:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler