Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yarbasan Mahallesi sağlıklı içme suyuna kavuşuyor

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa su ve kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Demirci'nin Yarbasan Mahallesi'nde sürdüğü altyapı yenileme çalışmalarıyla mahalleyi sağlıklı içme suyu hattına kavuşturuyor.

        MASKİ Genel Müdürlüğü, uzak yakın demeksizin Manisa'nın 17 ilçesinde yürüttüğü çalışmalarla mahallelerin yıllardır çektiği altyapı sıkıntılarını ortadan kaldırmaya devam ediyor. Demirci ilçesine bağlı Yarbasan Mahallesi'ndeki içme suyu şebeke hattı yenileme işlemlerine başlayan MASKİ, çalışmalarını hızla sürdürüyor. 50 yıl önce döşenen ve kullanım ömrünü yitiren hatlar, MASKİ tarafından sağlıklı hale getirilerek sıfırdan döşeniyor. Devam eden 3 bin 850 metrelik içme suyu şebeke ve depo çalışmalarının ardından, mahalleye ait kanalizasyon hattı da MASKİ ekiplerince tamamıyla yenilenecek.

        Yarbasan Mahalle Muhtarı Ahmet Çınar, MASKİ tarafından mahallede yürütülen çalışmalardan mahalle olarak memnun olduklarını belirterek, "Mahallemizde kanalizasyon ve suyla ilgili altyapı çalışmaları devam etmektedir. Öncelikle su depolarının ve su şebekelerinin yenilenmesiyle başlandı. Allah razı olsun Büyükşehir'den. Gayet memnunuz bu çalışmalardan. Cengiz Ergün başkanım sağolsun. Bütün ekibine teşekkür ediyoruz. Köy halkı çok memnun. 40-50 yıllık yeraltı hatlarımız şuan sıfırdan yapılıyor. İçme suyu depomuz da yeni yapılıyor. Yakın zamanda faaliyete geçecek. İçme suyu hattımızın ardından kanalizasyona da başlayacağız. Kanal için malzemelerimiz gelmeye başladı. Allah'ın izniyle Büyükşehir ve MASKİ sayesinde altyapı sorunlarımızı bu kış çözmüş oluyoruz" dedi.

        (AY-Y)

        23.10.2016 12:53:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler