Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dilek Sabancı'dan Edremit'e teşekkür

        (Fotoğraflı)

        BALIKESİR (İHA) - Haziran ayında Edremit'te gerçekleştirilen "Dilek Sabancı Karma Futbol Projesi" ile ilgili olarak Özel Olimpiyatlar Türkiye Onursal Başkanı Dilek Sabancı ve Özel Olimpiyatlar Türkiye yönetim kurulu başkanı Mehmet Civelek'in teşekkür mektubu proje ortaklarına teslim edildi.

        Özel eğitim gereksinimi olan bireyleri sınırları içerisinden çıkarıp spor vasıtası ile topluma kazandırmak amacıyla 170 ülkede 225 kuruluşla faaliyet gösteren Special Olympics'in kuruluşu olarak faaliyet gösteren Özel Olimpiyatlar Türkiye kuruluşu tarafında 23 Haziran 2016 tarihinde "Dilek Sabancı Karma Futbol Projesi" Edremit'te gerçekleştirilmişti.

        Dilek Sabancı Karma Futbol Projesi Balıkesir Sorumlusu Güngör Erenoğlu , Özel Olimpiyatlar Milli Takım Antrenörü Deniz Erenoğlu ve Özel Olimpiyatlar Edremit sorumlusu Hikmet Ercan Edremit'te yapılan karma futbol etkinliğinde emeği geçenleri ziyaret ettiler. Yapılan ziyaretlerde Özel Olimpiyatlar Türkiye Onursal Başkanı Dilek Sabancı ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Civelek'in teşekkür mektubunu Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Balıkesir Üniversitesi Edremit Meslek Yüksek Okulu Müdürü Raif Sakin, Edremit Kent konseyi genel sekreteri Metin Tunçer ,Hünnap İlaç ve Sağlık Hizmetleri Türkiye Satış Pazarlama Koordinatörü Uğur Akınlar, Hamiyyet Ferudun Sözen Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Altan Demirel ve Özel Olimpiyatlar Edremit sorumlusu Hikmet Ercan'a sundular.

        (BT)

        23.10.2016 14:13:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler