Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İnönü Üniversitesispor sezonun ilk galibiyetini aldı

        - Kahramanmaraş Sakaryaspor : 0 - İnönü Üniversitesispor:3

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Türel

        MALATYA (İHA) - Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grup takımlarından İnönü Üniversitesispor, deplasmanda karşılaştığı Kahramanmaraş Sakaryaspor'u 3-0 mağlup etti.

        Kahramanmaraş Batıkpark'ta oynanan karşılaşmayı Eren Türk, Erkan Odabaşı, Levent Anıl Sönmez hakem üçlüsü yönetti. Sezonun ilk galibiyetini alan İnönü Üniversitesi'nin gollerini 30 ve 82'inci dakikalarda Ebubekir Yardım, 65'te ise Meriç Akpınar kaydetti. Malatya temsilcisi karşılaşmaya Enes, Yunus Emre, Cumali, Enes, Garip, Oğuzhan, Meriç, Ramazan, Engin, Kerem, Ebubekir on biriyle çıktı.

        Rakibi karşısında 90 dakikalık bölümde etkili bir oyun ortaya koyan sarı siyahlılar, puanını 6'ya yükseltti.

        "3 puan bu haftaya kısmetmiş"

        Karşılaşma sonrası konuşan İnönü Üniversitesi teknik sorumlusu Murat Kurt, haftalardır oynadıkları oyunla galibiyeti hak ettiklerini ancak 3 puanın bu haftaya kısmet olduğunu söyledi. Kurt, sezonun ilk galibiyetini aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Oyuncularımı Kutluyorum. Aslında haftalardır oynadığımız oyunla galibiyeti hak ediyorduk ancak 3 puan bu haftaya kısmetmiş. Sezonun ilk galibiyetini aldığımız için oldukça mutluyuz. Haddimizi bilerek, gücümüz nispetinde mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz" dedi.

        (MT-SD-Y)

        23.10.2016 17:46:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler