Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursagaz'dan yeni kampanya

        - Bursagaz'dan "Ailenizin Güvenliği Sizin Elinizde" kampanyası

        (Fotoğraflı)

        Zafer Peker

        BURSA (İHA) - Bursagaz, güvenli ve bilinçli doğal gaz kullanımına dikkat çekmek için "Ailenizin Güvenliği Sizin Elinizde" konseptiyle güvenli doğalgaz kullanımı kampanyası başlattı. Ciddi yaralanmalı ve ölümlü kazalara sebep olan bilinçsiz doğal gaz kullanımının önlenmesi konusunda uzun süredir çalışmalarını sürdüren Bursagaz, güvenli doğalgaz kullanım bilinçlendirme çalışmaları kapsamında okullar, iş yerleri, dernek ve odalarda konuyla ilgili bilgilendirici eğitim ve konferanslarını sürdürüyor. Bursagaz bilgilendirici çalışmalarını geniş kitlelere duyurmayı hedefleyerek iletişim faaliyetleriyle de destekliyor.

        Güvenli doğalgaz kullanımına yönelik, tesisatlarda can ve mal güvenliğini tehdit eden unsurların önüne geçmek için dikkat edilmesi gerekenler konusunda halkı uyaran Bursagaz Genel Müdürü Dr. Markus Rapp, " 'Ailenizin Güvenliği Sizin Elinizde' bilinçlendirme kampanyasıyla tüm bu kaza ve yaralanmaların azalmasını hedefliyoruz. Çevre dostu, ekonomik, konforlu bir yakıt olan doğalgaz, kurallara uygun olarak kullanıldığında en güvenli yakıtlardan biri. Diğer tüm yakıtlarda olduğu gibi kurallara uyulmadığında ve bazı temel önlemler alınmadığında can ve mal güvenliğini tehdit edebilecek oluşumlar meydana gelebiliyor. Bursagaz olarak bu konuya dikkat çekmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Okullar, iş yerleri, dernek ve odalarda eğitimler veriyoruz. Bu üzücü haberlerin son bulmasını istiyoruz ve bu konuda üzerimize düşeni yapıyoruz. Düzenli olarak çalışmalarını yürüttüğümüz bilgilendirme çalışmalarımızı ve kampanyalarımızı çeşitli projeler ve çalışmalarla yıl boyu sürdürmeye devam edeceğiz." dedi.

        2 hafta boyunca şehrin çeşitli bölgelerindeki billboardlarda, raketlerde, otobüs ve metro duraklarında, metro içi reklam panolarında, gazetelerde; 3 ay boyunca da Nilüfer ve Osmangazi ilçelerinde seyreden halk otobüslerinde kampanya görselleri yer alacak. Bunların yanı sıra şirket araçlarımızda, bölge regülatörlerinde ve sosyal medyada da kampanya kapsamındaki bilgilendirmeler görülebilecek.

        (UGR)

        24.10.2016 10:53:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler