Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büro Memur-Sen Mardin Şube Başkanı güven tazeledi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Salih Keskin

        MARDİN (İHA) - Büro Memur-Sen Mardin Şubesi'nin 3. Olağan Genel Kongresi'nde mevcut başkan Ümit Unat, tekrar seçilerek güven tazeledi.

        Büro Memur-Sen Mardin Şubesi'nin 3. Olağan Genel Kongresi yapıldı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün toplantı salonunda yapılan kongreye, AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, sendikanın üye ve delegeleri, kamu kurumlarının yöneticileri ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

        Divanın oluşturulmasının ardından konuşan Büro Memur-Sen Mardin Şube Başkanı Ümit Unat, "Büro Memur-Sen Mardin Şube Başkanlığı kurulduğu tarihten itibaren tüm sekretaryaları ile birlikte zor şartlarda ve kıt imkânlarla çalışmalarını azimle sürdürmektedir. Sendikamız 57 kurum, 9 bakanlık ve 3 başkanlığa hitap etmektedir. Bu geniş yelpazede kamu çalışanlarımızın özlük haklarının yanı sıra sosyal haklarda da üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürdük. Gerek yazılı gerekse görsel basın da sendikamızın misyonu, faaliyetlerini siz değerli siz değerli kamu çalışanlarına ve paydaşlarımıza en doğru, en hızlı şeffaf ve sürdürülebilir bir sendikacılık anlayışı ile anlattık" dedi.

        Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkanı Ümit Unat ve ekibi, oy birliği ile seçildi.

        (MSK-MP-Y)

        24.10.2016 11:09:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler