Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Forum Kayseri'de alışveriş yeni bir heyecan, hediyeni kazı kazan!

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Forum Kayseri, 24 Ekim-07 Kasım tarihleri arasında gerçekleştireceği "Kazı-Kazan" kampanyasıyla, ziyaretçilerine birbirinden farklı hediyeler kazanma şansı sunuyor.

        Kayseri ve çevre illerde yaşayanların alışveriş ve eğlence merkezi Forum Kayseri, ziyaretçilerini sürpriz hediyeler kazandıran keyifli kampanyalarla buluşturmaya devam ediyor.

        Forum Kayseri, bu sonbaharda alışverişi kazanca dönüştüren yeni bir kampanya düzenliyor. 24 Ekim - 07 Kasım 2016 tarihleri arasında Forum Kayseri'den 200 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes Kampanya noktasından Kazı-Kazan kartını alarak hediye kazanma şansı yakalıyor. Kampanya süresince her gün televizyondan sinema biletine, tabletten kahve makinesine kadar pek çok farklı hediye dağıtacak olan Forum Kayseri, onlarca hediyeyle ziyaretçilerinin alışveriş keyfine heyecan katıyor.

        Forum Kayseri, alışveriş yaptıkça kazandıran ''Kazı-Kazan'' kampanyasına herkesi davet ediyor.

        (AÖ-Y)

        24.10.2016 11:17:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler