Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Altınok Öz, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ali Kemal Özdemir'in nikahını kıydı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ali Kemal Özdemir, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün kıydığı nikahla hayatını Ebru Şimşek ile birleştirdi.

        Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde düzenlenen nikah törenine, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve eşi Feray Öz'ün yanı sıra; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Ali Apaydın, Nuran Keriş, birim müdürleri, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, Belediye çalışanları, genç çiftin ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı. Nikah kıyma merasiminin ardından evlilik cüzdanını çiçeği burnunda çifte takdim eden Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz : "Genç çiftimize mutluluklar diliyorum. Ben de Cumhurbaşkanımızın en az üç, dört çocuk isteğine katılıyorum ve ekliyorum; Atatürkçü, Cumhuriyetçi evlatlar yetiştirin, vatana hayırlı bireyler olsunlar" dedi.

        (HK-ÖK-Y)

        24.10.2016 11:28:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler