Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehir Düşünce, dünyanın her yerinde

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Dünyanın hemen her yerinden milyonlarca okuyucu, 30 bin üniversite ve kütüphane, Esenler Belediyesi Şehir Düşünce Merkezi'nin yayınlarına ulaşabiliyor.

        Esenler Belediyesi Şehir Düşünce Merkezi'nin yayınları, dünyanın çok sayıda ülkesinde, 2 milyondan fazla e-kitap, sesli kitap ve videoları sağlayan, milyonlarca son kullanıcıya hizmet eden dünyanın en büyük dijital kütüphanelerinden OverDrive, D&R ve Sayısal Grafik'teki yerini aldı. Böylece Esenler Belediyesi'nin kitaplarına dünyanın hemen her yerinden ulaşılabiliyor. Türkiye'deki üniversiteler ve kurumların yanı sıra Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, Kanada, Avusturya gibi dünyanın çeşitli ülkelerinden, 30 bin üniversite ve kütüphaneden bu kitaplara online erişim sağlanabiliyor.

        Şehre dair her şey sunuluyor

        Esenler Belediyesi Şehir Düşünce Merkezi'nin kitapları, Türkçe ve İngilizce olarak sunuluyor. Üye kurum ve üniversiteler ile bunların milyonlarca kullanıcısı hiçbir kitap okuyucu programı kurmadan Esenler Belediyesi Şehir Düşünce Merkezi'nin yayınlarını okuyabiliyor. Bu hizmetle birlikte Esenler Belediyesi'nin projeleri de, daha önceden olduğu gibi dünyanın çeşitli üniversitelerinde tez konusu olmaya devam edecek. Şehir Düşünce Merkezi'nin yayınları, önümüzdeki günlerde tekil olarak da erişime sunulacak.

        (HK-ÖK-Y)

        24.10.2016 11:31:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler