Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yağız, güven tazeleyen Ertem'i kutladı

        (Fotoğraflı)

        Onur Altındağ

        ZONGULDAK (İHA) - Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Yağız, Zonguldak Barosu Genel Kurulu'nda yeniden başkanlığa seçilen İbrahim Kerem Ertem'i kutladı.

        Zonguldak Barosu 63. Olağan Genel Kurulu Genel Maden İşçileri Sendikası Salonu'nda gerçekleştirdi. Mevcut başkan Kerem Ertem'in yanı sıra Mine Verimcik Özkütük de adaylığını açıkladı. Seçimin sonucunda ise Kerem Ertem 238 oy alarak güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi. Mine Verimcik Özkütük ise 64 oy aldı. Kongre sonrasında Kerem Ertem'i kutlayan Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Yağız, mesajında "22-23/10/2016 tarihinde yapılan Zonguldak Barosu Genel Kurulu'nda yeniden başkanlığa seçilen sayın İbrahim Kerem Ertem ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eder, yeni görev döneminde başarılar dilerim" dedi.

        (OA-OA-Y)

        24.10.2016 11:49:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler