Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir muhtarlar için Çanakkale gezisi düzenledi

        (Fotoğraflı)

        Suat Metin

        ANTALYA (İHA)- Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre'de bulunan mahalle muhtarları ve ailelerine yönelik Çanakkale gezisi düzenledi.

        Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Hizmet Birimi, muhtarlar, aileleri ve Büyükşehir personeline yönelik Çanakkale gezisi düzenledi. Bir günlük gezi programında Çanakkale destanının yazıldığı yerleri gören muhtarlar, gezi sırasında duygu dolu anlar yaşadı. Muhtarlar, Çanakkale Şehitleri Anıtı başta olmak üzere, Eceabat, Kilitbahir, Conkbayırı, Anafartalar, Seyit Onbaşı, Namazgah Tabyası, Zığındere Sargıyeri ve 57. Alay Şehitliğini gezdi.

        Büyükşehir Demre Koordinatörü Veli Sertbaş, yıl içerisinde öncelik olarak vatandaşlar için iki sefer Çanakkale gezisi düzenlediklerini hatırlatarak, bu sefer de muhtarlara yönelik yaptıklarını söyledi. Sertbaş, Çanakkale gezilerini düzenlemeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

        (SM-Y)

        24.10.2016 12:28:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler