Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye Halk Eğitim'de kurs sayısı artıyor

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, geçtiğimiz yıl 380 adet kurs açan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, bu yıl kurs sayısını artıracak. İngilizceden, işaret dili ve meyve ağacı budamaya kadar onlarca kurs için hazırlık yaptıklarını anlatan, Müdür Zehra Demirkıran Kılıç, kurslara her yaş ve meslekten vatandaşların katıldığını söyledi.

        Burhaniye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, kurs sezonunu açarken, 40 adet kursuda başlattı. Halk Eğitimi Merkezi sitesinde 53 adet kursun duyurusunu yapan, yetkililer kurslara daha çok insan beklediklerini anlattı. Kursların ilgi gördüğünü anlatan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Zehra Demirkıran Kılıç, geçtiğimiz yıl 380 olan kurs sayısını, bu yıl 400'e çıkarmak istediklerini kaydetti. Kılıç, kurslara daha çok vatandaşın katılmasını beklediklerini söyledi.

        (FT)

        24.10.2016 12:54:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler