Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğretmen adayları için kişisel gelişim semineri

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Dicle Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜSEM) tarafından "Kişisel Gelişim Sertifika Semineri" düzenlendi.

        Ziya Gökalp Eğitim Fakültesinde düzenlenen programa, DÜSEM Müdür Yardımcısı Yazgım Demir Akyıl ve öğrenciler katıldı. Kişisel gelişim sertifikalarının öğretmen ve öğretmen adaylarına sağlayacağı maddi ve manevi yararlar konusunda bilgiler veren Harran Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü Öğr. Gör. Mustafa Aslan, sınavlarda öğrenci yetkinliğine ve sertifikaların taşıdığı öneme vurgu yaptı.

        DÜSEM'in hazırladığı sertifika programlarını tamamlayan kişinin dışarıda kurslar açarak ek gelir elde edebileceğini belirten Aslan, yaratıcı drama eğitmenliği, mental aritmetik eğitmenliği, öğrenci koçluğu ve eğitim danışmanlığı ile wısc-r (zeka testi) uygulayıcı eğitimi sertifika programları hakkında detaylı bilgiler verdi.

        Program, öğrencilerin sorularının cevaplandırılması ile sona erdi.

        (İHA-MP-Y)

        24.10.2016 14:41:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler