Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altınordu Belediyesinin 2017 bütçesi 135 milyon TL

        (Fotoğraflı)

        Metin Akyürek

        ORDU (İHA) - Altınordu Belediyesinin 2017 yılı bütçesi, belediye meclisinde görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. İlçede planlanan yatırım ve projeler ile müdürlük harcama kalemlerini içeren bütçe 135 milyon TL olarak meclisten geçti.

        Altınordu Belediyesinin Ekim Ayı 2. Olağan Meclis toplantısı belediye meclis salonunda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Engin Tekintaş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 2017 yılı mali bütçesi oybirliği ile kabul edildi.

        Kabul edilen 2017 yılı bütçesinden en büyük payı Fen İşleri Müdürlüğü alırken, Fen İşlerini Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Destek Hizmetleri Müdürlüğü takip etti.

        "Altınordu büyümeye devam edecek"

        92 mahallenin bulunduğu Altınordu'da yatırımların 2017 yılı içerisinde de devam edeceğini dile getiren Başkan Engin Tekintaş, "Altınordu'da iz bırakan ve gelecek nesillere birer miras olarak kalacak yatırımlara imza attık, atmaya da devam edeceğiz. Altınordu ilçemiz büyümesini 2017 yılında da devam ettirecek, 2017 yılı içerisinde de yine yatırımlar gerçekleştireceğiz. Tasarruf anlayışımızdan taviz vermeden ve kaynaklarımızı doğru şekilde yöneterek yatırımlarımıza kararlılıkla devam edeceğiz" dedi.

        (MAK-SLH-Y)

        24.10.2016 14:51:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler