Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        2. Eğitim Kongresi

        (Fotoğraflı)

        Nejdet Armağan

        MUŞ (İHA) - Milli Eğitim Bakanlığınca 'Eğitimden Üretime Sektörle İşbirliği' temasıyla düzenlenen 2. Eğitim Kongresine Muş'tan da katılım sağlandı.

        Antalya'daki bir otelde başlayan kongreye Muş Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki Eğitimden Sorumlu Müdür Yardımcısı Mahmut Karakaya da katıldı. Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın katıldığı ve 2 gün devam sürecek kongrede, üç salonda 15 panel düzenlenecek. Oda başkanları, akademisyenler, gazeteciler, eğitim uzmanları, sanayici ve çok sayıda uzmanın katılacağı kongrede, 'Mesleki Eğitim ve İstihdam İlişkisi', 'Mesleki Eğitim ve Kariyer', 'Sendikalar Gözüyle Mesleki ve Teknik Eğitim', 'Mesleki Yeterlilikler', 'Mesleki Rehberlik ve Kariyer' ve 'Ahilik ve Değerler Eğitimi' konularında bildiriler sunulacak.

        (NA-MSA-Y)

        24.10.2016 15:48:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler