Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çarşamba TSO'dan İspanya çıkarması

        (Fotoğraflı)

        Erol Şeker

        SAMSUN (İHA) - Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası üyesi 22 firma, İspanya'nın en büyük inşaat ve inşaat teknolojileri fuarı olan "E-power&Building Fuarı" için İspanya'ya çıkarma yaptı.

        İspanyanın Başkenti Madrid'de İFEMA Fuar ve Kongre Merkezi'nde 24-28 Ekim 2016 tarihlerinde açılacak "E-power&Building Fuarı"na oda üyesi 22 firma katılıyor. Çarşamba TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz, fuarla ilgili yaptığı açıklamasında, "Şehir ekonomisini canlandırmak için şirketlerimizi büyütmemiz, rekabetçi yapılarını güçlendirmemiz gerekiyor. Firmalarımızın yurt dışı pazarındaki gelişmeleri yakından takip etmesi, yabancı şirketlerle işbirliklerine girebilmesi, ihracata yönlendirilip yeni pazarlarla tanışması bu açıdan büyük önem taşıyor. Bu düşüncelerimiz kapsamında inşaat sektöründeki 22 firmamızla birlikte, sektördeki yeni gelişmeleri yerinde gözlemlemek, şirketlerimizin yabancı şirketlerle işbirliğine girebilmesine imkan vermek üzere, KOSGEB destekli olarak, bu organizasyonu düzenlemiş bulunuyoruz. Organizasyonumuz çerçevesinde, fuar ziyareti dışında (B2B) ikili iş görüşmeleri, İspanya'nın inşaat sektöründeki en büyük derneği SEOPAN'ı ziyaret ereceğiz" dedi.

        KOSGEB tarafından proje kapsamındaki organizasyona katılan firmaların ulaşım, konaklama, tercümanlık, rehber ve fuar giriş ücretleri için 3 bin TL'ye kadar destek veriliyor.

        (EŞ-SLH-Y)

        24.10.2016 16:02:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler