Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        PTT 176 yaşında

        - PTT'nin 176'ncı müşterisine 15 Temmuz Şehitleri hatıra pul seti verildi

        (Fotoğraflı)

        Sadık Cangel

        MANİSA (İHA) - Manisa'da, Posta Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) 176'ncı Kuruluş yıldönümü, Milli Egemenlik Anıtı'na çelenk sunulmasıyla kutlandı. PTT Manisa Başmüdürlüğü'nce gişede 176'ncı numarada işlem gören Necdat Sivas adlı vatandaşa, 15 Temmuz Şehitleri hatıra pul seti ve çeşitli hediyeler verilirken, kutlmalar kapsamında PTT'nin 176'ncı yıldönümü pastası kesildi.

        PTT Manisa Başmüdürlüğü'nce kurumun 176'ncı kuruluş yıldönümü, Milli Egemenlik Anıtı'na konulan çelenk sunumuyla kutlandı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından konuşma yapan PTT Manisa Başmüdür Vekili Bilal Özlü, il genelinde 460 personel ile vatandaşlara haberleşme ve bankacılık alanında hizmet verdiklerini söyledi.

        Ayda 500 bine yakın işlem yapılıyor

        Manisa'da posta-kargo-kurye tahsilat işlemleri ile anlaşmalı bankalardan kredi verme gibi ayda 500 bine yakın işlem yaptıklarını belirten Özlü, "Manisa PTT Başmüdürlüğü sorumluluk alanındaki 16 PTT merkezinde 15 adedi PTT Bank konseptinde yapıldı. 1 adedinin ise inşaatı devam etmektedir. Tüm PTT merkezlerimiz de PTTMATİK cihazları mevcut olup, il genelinde 24 adet PTTMATİK ile 7/24 hizmet vermekteyiz. Ayrıca önümüzdeki yıl PTT Evrensel Posta Hizmetleri kapsamında PTT hizmetlerini vatandaşlarımızın ayağına götürülmesi için çalışmalar yapıyoruz. Mobil hizmet araçlarıyla en küçük yerleşim bölgelerine haftada en az bir gün giderek vatandaşa hizmet götürmeyi hedefliyoruz" dedi.

        Manisa'da PTT olarak yer sıkıntısı yaşadıklarını da dile getiren Özlü, yer konusunda belediyelere çağrıda bulundu. Manisa PTT Dağıtım Merkezi olarak ayda 13 bin TL kira verdiklerini belirten Özlü, yapacakları PTT binasının imara takıldığını söyledi. Çelenk konulmasıyla başlayan etkinlikler, Manisa Valiliği ziyareti ile devam etti. Valilik ziyareti ardından PTT Manisa Başmüdürlüğü'nce gişede 176'ncı numarada işlem gören Necdat Sivas adlı vatandaşa, 15 Temmuz Şehitleri hatıra pul seti ve çeşitli hediyeler verilirken kutlamalar kapsamında PTT'nin 176'ncı yıldönümü pastası kesildi.

        (SC-Y)

        24.10.2016 16:02:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler