Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa'da silaha hayır kampanyası başlatıldı

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz yaptığı açıklamada, düğün törenlerinde silahların kullanılmasını engellemek için 'silaha hayır' kampanyası başlattıklarını belirtti.

        Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz yaptığı açıklamada, "Bugün itibariyle ilçemiz Suruç'ta, 'Düğünlerde Silaha Hayır' kampanyası başlattık. Kampanyamıza başta sosyal medya üzerinden olmak üzere Suruçlulardan büyük destek istiyoruz. Düğün davetiyesi basan matbaalardan tutun av malzemeleri satan esnafa kadar her kesimden destek istiyoruz. Dün ilçemiz Suruç'ta bir düğünde sıkılan kurşunla 3 çocuk babası Salih Özkan kardeşimiz hayatını kaybetmiştir. Lütfen sevinçlerimize silahı karıştırmayalım, düğünlerde kullanmayalım" dedi.

        (BB-SD-Y)

        24.10.2016 16:05:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler