Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Anadolu Üniversitesi'ne yepyeni bir kafe açıldı

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Anadolu Üniversitesi, öğrencilerinin ve personelinin yeme-içme ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri yeni bir mekânın daha açılışını yaptı.

        Yunus Emre Kampüsü'nde Hukuk Fakültesi arka giriş kapısı ile Koç Binasının arasında bulunan ve bir süredir kapalı olan mekân, "Monti" ismiyle hizmete açıldı. Kafenin açılışına, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Savaş Koparal ve Prof. Dr. Yücel Güney katıldı.

        Açılışı yapılan kafe ile ilgili görüşlerini dile getiren Rektör Gündoğan, "Üniversitemizde hem öğrencilerimize hem de personelimize hizmet veren birçok sosyal tesis var. Bunların yanında farklı seçenekler sunabilmek amacıyla kampüslerimizde bu türden yeni işletmeler de açılıyor. Burası da son derece nezih ve kaliteli bir tesis oldu. Bu tesisin, üniversitemizin personeline ve öğrencilerine hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

        Öğrencilere ve personele hizmet sunacak mekânda; İtalyan usulü kare dilim pizza, hamburger, sosisli sandviç gibi fast food türündeki yiyecekler ile daha az kalorili beslenmek isteyenler için salata barı, çorba çeşitleri de servis ediliyor. Mönüsünde kahve çeşitlerinin de yer aldığı mekân, haftanın 7 günü sabah 8 ve gece 12 saatlerine kadar açık olacak.

        (KÇ)

        24.10.2016 16:25:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler