Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kazalpa Mezarlığında çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı

        (Fotoğraflı)

        KARAMAN (İHA) - Karaman Belediyesi, Çeltek Mahallesi'nde bulunan Kazalpa mezarlığında başlattığı çevre düzenleme çalışmasını tamamladı.

        Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Kazalpa Mezarlığı'nda gerçekleştirilen çalışmalar sayesinde vatandaşların kabirlerini daha rahat ziyaret edebilecekleri belirtti. Başkan Çalışkan açıklamasında, "Mezarlık hizmetleri bizim için çok önemli. Vatandaşlarımızın kabirleri rahat ziyaret edebilmesi için mezarlıkların bakımlı ve temiz olmasına önem veriyoruz. Kazalpa Mezarlığı'nın eskiyen ve kötü görünen yollarını, çeşmelerini, duvarını yenileyerek daha modern bir görünüme kavuşturduk. Mezarlık içerisinde musalla alanı ve otopark alanı oluşturduk. Şu anda da ekiplerimiz çevre düzenlemesi yapıyor ve mezarlığa gelen yollara sıcak asfalt seriyor. Belediye olarak mezarlıklarımızı daha güzel bir hale getirmek için çalışmalarımız devam edecek" dedi.

        (MD-AH-Y)

        24.10.2016 16:28:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler