Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Müdür Edip'ten okul ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Galip Kılınç

        MUŞ (İHA) - Muş'un Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, merkezdeki okulları ziyaret etti.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip; Türk Telekom, M. Akif Ersoy ve Süleymanpaşa ilk ve ortaokullarını ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. 8. sınıf öğrencilerine yaklaşan TEOG sınavları hakkında bilgiler veren Edip, yakın zamanda il ve ilçe genelinde yapılacak olan deneme sınavları olduğunu hatırlattı. Yapılacak olan deneme sınavları öncesinde öğrencilere çalışma kitapları ve dokümanlar gönderileceği bilgisini veren Edip, "Gönderilecek olan kitap ve dokümanlarla öğrencilerimizin daha etkili ve etken çalışmalarına yardımcı olunacak. Gelişmiş ülkelerde insanların kitap okuma oranı çok yüksek, bu nedenle sizde bol bol kitap okuyun. Ancak çok çalışarak hedefinize ulaşabilirsiniz. Gençler sizden başarı bekliyorum ve yüreğinizde her daim insanlara karşı sevgi olsun" diye konuştu.

        Öğretmenlerle de bir araya gelen Deniz Edip, "Öğrencilerimizin hayata geçiş kapısı eğitimdir, bu kapıyı aralayacak olan da yine biz öğretmenleriz. Öğrencilerimizin geleceğe dönük çalışmalarında yönlendirmelerimizi iyi yaparsak, başarı oranlarının aratacağı kanısındayım. 21. yüzyılın idarecisi; görülebilir ve ulaşılabilir olmak durumundadır. Okul müdürü; öğretmen, öğrenci ve velilerle iyi iletişim kurmalı, adil, şeffaf ve güler yüzlü olmalı. Öğretmenlerine, öğrencilerine ve topluma doğru bir model olmalı. Unutmayalım ki idarecilik makamından önce bizler öğretmeniz ve öğretmenlik de kutsal bir meslek. Mesleğimizi icra ederken fark oluşturan idareci ve öğretmen olmak durumundayız. Bizim amacımız güzel, doğru, ahlaklı, sevgi dolu ve topluma faydalı insan yetiştirmektir. Her sanatçının tezgâhından sanatı ile ilgili eser çıkar, ama öğretmenin tezgâhında insan yetişmektedir" ifadelerini kullandı.

        (MSA-Y)

        24.10.2016 16:30:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler