Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir'de haftalık hava durumu

        - Bölge genelinde cuma gününe kadar yağış beklenmiyor

        (Fotoğraflı)

        Selim Kuşcu

        ESKİŞEHİR (İHA) - Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nde görev yapan Meteoroloji Mühendisi Yusuf Uğur Yüce, cuma gününe kadar yağış beklentilerinin olmadığını söyledi.

        Hava tahminlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Yüce, sıcaklıkların perşembe gününe kadar mevsim normallerinde seyredeceğini aktardı. Yüce, "Bölgemizde, salı ve çarşamba günü parçalı bulutlu, perşembe günü ise çok bulutlu bir havanın etkili olacağını tahmin ediyoruz. Cuma günü sabah saatlerinden itibaren ise bölge genelini serin ve yağışlı bir havanın etkisi altına gireceğini, bu yağışların cumartesi günü öğle saatlerine kadar aralıklarla etkili olacağını düşünüyoruz" dedi.

        Yağışlarla birlikte sıcaklıklar da düşecek

        Yağışlarla birlikte sıcaklıkların da düşeceğini aktaran Yüce, konuşmasını şöyle sürdürdü:

        "Yağışla birlikte hava sıcaklıklarımız, hissedilir derecede azalarak, mevsim normallerinin 4 ile 7 derece altına düşecek. Bölge genelinde rüzgarlar, Kuzey ve Batı yönlerden orta kuvvette esecek."

        (SK-MET-Y)

        24.10.2016 16:28:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler