Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hz. Mevlana Şehzadeler'de anıldı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Şehzadeler Belediyesi ve Mevlana Düşüncesi Araştırmaları Derneğinin iş birliği ile Hz. Mevlana'yı anma ve Mesnevi okumaları programı düzenlendi.

        Şehzadeler Belediyesi ve Mevlana Düşüncesi Araştırmaları Derneğinin iş birliği düzenlenen Hz. Mevlana'yı anma ve Mesnevi okumaları programı vatandaşlardan büyük beğeni topladı. Tarihi Bedesten' de düzenlenen geceye Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Ahmet Kemal Çelebi, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Mevlana Düşüncesi Araştırmaları Derneği (MEDAR) Başkanı Mehmet Veysi Dörtbudak ve çok sayıda vatandaş katıldı. Düzenlenen geceye konuşmacı olarak katılan Hz. Mevlana'nın 22. Kuşak torunu Esin Çelebi Bayru, Hz. Mevlana'nın hayatından kesitleri vatandaşlara anlattı. Hz. Mevlana'nın 22. kuşak torunu Esin Çelebi Bayru, Mevlana'nın hayatı ile ilgili yaptığı konuşma vatandaşlar tarafından dikkatle dinlenildi. Prof. Dr. Mustafa Yıldırım'ın konuşmacı olduğu Mesnevi okumaları vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Konferansın ardından Hz. Mevlana için okunan Mevlevi Kıraati ve sonrasında Sedat Anar tarafından yapılan santur konseri Bedesten' i dolduran vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.

        (AY-Y)

        24.10.2016 16:35:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler