Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Küçük aile işletmeleri için destekleme ödenecek

        ESKİŞEHİR (İHA) - İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Salih Söğüt, çiftçilere küçük aile işletmeleri için dekar başına 100 lira destekleme ödeneceğini açıkladı.

        Söğüt, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Küçük aile işletmelerinin desteklenmesi amacıyla, Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı ve işletme büyüklüğü toplam 5 dekar veya altında olan çay ve fındık ürünleri hariç, açıkta veya örtüaltı ünitelerinde meyve, sebze, süs bitkisi ve ıtri-tıbbi- aromatik bitki yetiştiriciliği yapan kamu kurum ve kuruluşları dışındaki gerçek ve tüzel kişilere 2016 üretim yılında 100 TL/da küçük aile işletmesi desteği ödemesi yapılacak. Başvurular 31 Ekim tarihinde sona erecek olup, üreticilerin en kısa sürede kayıtlı oldukları İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nden işlemlerini yaptırmaları gerekmektedir" diye belirtti.

        (MSY-MET-Y)

        24.10.2016 16:54:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler