Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Köşesi "

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Gençlik Spor Bakanlığı, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Kayseri İl Müdürlüğüne bağlı Melikgazi Kız Öğrenci Yurdu'nda "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Köşesi " oluşturuldu.

        Yurt yemekhanesinde oluşturulan köşede 15 Temmuz'da hafızalara kazınan fotoğraflara yer verildi. Ayrıca o gecenin kahramanı şehit astsubay Ömer Halisdemir'in de fotoğrafının yer aldığı "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Köşesi" öğrencilerin büyük ilgisini topladı.

        Yurt Müdürü Bircan Aydemir,15 Temmuz'u unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını söyleyerek, " Allah o geceyi bir daha bizlere yaşatmasın. Asla unutamayacağımız bu girişimi unutturmayacağız. "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Köşesi" oluşturduk. Öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdi. Allah bir daha öyle bir gece yaşatmasın. Şehitlerimize Allah'tan rahmet , gazilerimize de şifalar diliyorum" dedi.

        (AÖ-Y)

        25.10.2016 08:19:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler