Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mühendis adayları Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'ni gezdi

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği ve Makine Mühendisliği Bölümünde öğrenim görmekte olan öğrenci üyelerine yönelik Samsun Bafra ilçesinde bulunan ve UNESCO Geçici Miras Listesi'ne giren Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'ne gezi düzenledi.

        Kahvaltı ile başlayan geziye 38 Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Öğrenci Üyesi katıldı. Düzenlenen gezi ile ilgili açıklama yapan MMO Samsun Şube Öğrenci Üye Komisyon Başkanı Doğancan Üzüm, okul ve iş yaşantısı arasında geçecek olan süreçte okulun yanı sıra, kendilerinin bilgi, birikim ve donanımlarını artırma çabası içerisinde olan Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi teknik gezilerin dışında bu tür sosyal etkinlikler düzenlediklerini ve etkinlerin devam edeceğini söyledi.

        MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan ise Samsun'un en çok ziyaret edilen doğal alanlarından biri haline gelen ve UNESCO Geçici Miras Listesi'ne giren Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'ne öğrenci üyelerine yönelik gezi düzenlediklerini ifade etti.

        (SAM-SLH-Y)

        25.10.2016 10:20:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler