Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Motosiklet tutkunları eğitimden geçti

        (Fotoğraflı)

        Yılmaz Sarıpınar

        MANİSA (İHA) - Soma Motosiklet Kulübü'nün katkıları ile Soma'da motosiklet tutkunları için seminer düzenlendi. Turgutalp Mahallesinde gerçekleşen seminere çok sayıda motosiklet tutkunu katıldı.

        Soma'da belirli aralıklarla motosiklet tutkunları için farklı etkinlikler gerçekleştirildiğini belirten kulüp başkanı Hasan Bulut motosiklet kazalarını önlemek ve bilinçli motosiklet kullanıcılarının sayısını arttırmak için etkinlikler düzenlediklerini kaydetti. Bulut, "Teori Soma ile ilçemizde düzenlenen seminer bizler için çok faydalı oldu. Ustalık isteyen bir motosiklet sürüşü için gerekli kuralların düzenlenmesine yönelik bir eğitim ve tartışma platformunu Soma'da motosiklet tutkunları ile buluşturduk. İlçemize gelerek eğitim veren ekibe, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene'ye, İlçe Emniyet Müdürümüz Rıza Akın'a, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü'ne katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.

        (YS-SC)

        25.10.2016 10:26:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler