Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Posof Meslek Yüksekokulu düzenlenen törenle hizmete açıldı

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Haber : Halil İbrahim Ataman

        Kamera : Halil İbrahim Ataman

        ARDAHAN (İHA) - Posof Meslek Yüksekokulu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

        Ardahan Üniversitesi bünyesinde kurulan Posof Meslek Yüksekokulu açılışını protokol davul- zurna eşliğinde halay çekerek kutladı. Posof Meslek Yüksekokulunun açılış törenine Vali İbrahim Özefe, Belediye Başkanı Ak Partili Faruk Köksoy, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gürkan Doğan, Posof Belediye Başkanı Ak Partili Cahit Ulgar, AK Parti İl Başkanı Yusuf Demirci, İstanbul Posoflular Dernek Başkanı Aydın Karadağ ve yönetim kurulu üyeleri, İstanbul ve Kocaeli'nde faaliyet gösteren Posoflu işadamları, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Arıcılık ve evde bakım bölümü ile 2016-2017 öğretim yılına başlayacaklarını bildiren Meslek Yüksekokulu Müdürü Cemalettin Ayvazoğlu, emeği geçenlere teşekkür etti.

        Posof Meslek Yüksekokulu Müdürü Cemalettin Ayvazoğlu, "Posof Meslek Yüksekokulunun açılışında sizlerle beraber olmaktan çok büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum. Posof Meslek Yüksekokulumuz ilk yılında iki bölüm olarak hizmet vermeye başladı. Arıcılık ve evde hasta bakım bölümlerimiz. Meslek Yüksekokulumuzun açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

        Ardahan Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Gürkan Doğan da, "Posof Meslek Yüksekokuluna ev sahipliği yapan kıymetli Posoflular, Posof'a yüksekokulun açılması talebine karşılık vermemek mümkün değildi. Bugün burada güzel bir eser ortaya çıkarılmışsa, yerel yönetimlerin ve mülki idare amirliğinin üniversitelerle ve yüksek öğretim kurumlarıyla böylesine yapıcı, böylesine pırıl pırıl, böylesine dostça, kardeşçe işbirliği içinde olmasıyla mümkündür." şeklinde konuştu.

        Ardahan Valisi İbrahim Özefe de, "Bugün sevinçli bir gün. Belediye başkanının heyecanından bu hizmetin ne kadar değerli olduğunu, Posof'a neler kattığını anladığınızı umuyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

        Konuşmaların ardından yüksekokulun açılmasında emeği geçenlere plaket ve teşekkür belgesi verildi.

        (HİA-AA-Y)

        25.10.2016 10:32:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler