Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Titanic Deluxe Bodrum, 76 ülkeden turist ağırladı

        (Fotoğraflı)

        MUĞLA (İHA) - Nisan ayında Bodrum Güvercinlik'te hizmete açılan ve büyük talep gören Titanic Deluxe Bodrum, ülke turizmine olduğu kadar bölge ekonomisine de büyük katkı sağlıyor.

        1983 yılında turizm alanı olarak ilan edilen bölgede uzun yıllardır sürüncemede kalan bu projeyi 2015 yılının Mayıs ayında teslim alıp bir yıldan az sürede tamamlayarak Türk turizminin hizmetine sunan Titanic Deluxe Bodrum, turizmin en sancılı olduğu bu dönemde ülke ekonomisine önemli bir değer kazandırmış oldu.

        Titanic Hotels Grup Koordinatörü Gökhan Özbatır, Titanic Deluxe Bodrum'un büyük çoğunluğu bölgeden olmak üzere 500'den fazla kişiye istihdam imkanı yarattığını belirterek; bölge tedarikçileri için de önemli bir ekonomik destek sağladığını söyledi.

        Özbatır, Titanic Deluxe Bodrum'un katıldığı onlarca uluslararası fuarda Bodrum'un tanıtımını da gerçekleştirerek bölge turizmine hareket kattığını ifade etti.

        76 Ülkenin Turisti Bodrum'a Geldi

        Bugüne dek 76 farklı ülkeden misafir ağırlayan otelin çevreci yönüyle de dikkat çektiğini dile getiren Grup Koordinatörü Gökhan Özbatır "Titanic Deluxe Bodrum, misafirlerine Ege kültürünü, Ege mutfağını, Ege geleneklerini yaşatmak için konseptler oluşturmalarını ve deneyimlemelerini de sağladı. Titanic Deluxe Bodrum'un çevre düzenlemesi, ağaçlandırma ve arıtmaya da büyük yatırım yapan tesis, ekonomik olduğu kadar çevre odaklı konularda da hassasiyetini kanıtlamış oldu. Misafirlerine daima yüksek kalite ürünler sunan Titanic Deluxe Bodrum, aynı zamanda Türkiye'nin en büyük otel zincirlerinden Titanic Hotels bünyesine dahil olan personele de rotasyon hakkı tanıyarak grubun diğer destinasyonlardaki lüks otellerinde çalışma fırsatı yakaladı" diye konuştu.

        Eğlence, Spor ve Sağlikli Yaşam

        Tatilde eğlence ve spordan ayrı kalamayanlar için farklı alternatifler de sunduklarını dile getiren Titanic Hotels Grup Koordinatörü Gökhan Özbatır, şunları söyledi: "Tatilde spordan yapmak isteyenler için Titanic Deluxe Bodrum'da Fitness Merkezi, sağlık ve dinginlik sunan BeFine Spa Merkezi özel olarak hazırlandı. Tatilde havuz keyfi sevenler için açık ana yüzme havuzu, mevsime göre ısıtılan açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk yüzme ve oyun havuzları, su kaydırakları, düşme havuzları ve ısıtmalı özel villa havuzları da ilgi görüyor. Çocuklar için Tini Kids Club'ta yaş gruplarına göre özel olarak hazırlanmış aktiviteler, gösteriler, eğitici ve geliştirici eğlenceler, çocuk diskosu da miniklere unutulmaz anlar yaşatacak"

        (MB-E)

        25.10.2016 12:02:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler