Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yarımca Sanayi Sitesi esnafa aşure dağıttı

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli'de Körfez ilçesinde Yarımca Sanayi Sitesi yönetimi, Muharrem Ayı sebebiyle esnafa aşure dağıttı.

        Körfez Yarımca Sanayi Sitesi Başkanı Alaattin Alpergin, Muharrem ayı nedeniyle esnafa aşure dağıttı. Etkinliği katılan bölge esnafına kendi elleriyle aşure ikramında bulunan Başkan Alaattin, Muharrem ayının önemine vurgu yaparak aşurenin paylaşma dayanışma ve kardeşlik ayı olduğunu söyledi.

        Aşurenin, farklı kültürlerin birlikte bir arada yaşamasına olanak sağladığını vurgulayan Körfez Yarımca Sanayi Sitesi Başkanı Alaattin Alpergin, "Muharrem ayı ilahi bereket ve feyzin, ihsan ve keremin coştuğu ve bollaştığı bir aydır. Aşure paylaşma, birliktelik, dayanışma ve kardeşliktir. Bizlerde bu birlik ve beraberliğe katkı sunmak için esnafımıza aşure dağıttık. Aşure farklı ürünlerin bir araya gelmesi ile oluşan büyük bir lezzettir. Dolayısıyla aşure bizlere bu anlamda farklılıklarımızla birlikte bir arada yaşama kültürünü de hatırlatıyor" ifadelerini kullandı.

        (İG-RFK-Y)

        25.10.2016 12:25:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler