Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye'de Belediye Toplum Sağlığı işbirliği

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Toplum Sağlığı Merkezi ile Belediye Sağlık Müdürlüğü ekipleri mahalle gezilerinde işbirliği yapacak. Belediye Sağlık Müdürü Murat Bektaş ile bir araya gelen Toplum Sağlığı Merkezi Tabibi Dr.Faruk Kendigelen, loğusa takibi ve sağlık eğitimi konusunda işbirliği yapılacağını söyledi.

        Burhaniye de belediye sağlık ekipleri, bebek ve genç anne ziyaretlerine devam ederken, Toplum Sağlığı merkezi Sorumlu Hekimi Dr.Faruk Kendigelen, bundan böyle ziyaretlerin birlikte yapılacağını söyledi. Merkeze ait ebelerin loğusa takibi için genç anneleri ziyaret ettiklerini kaydeden, Dr. Faruk Kendigelen, yapılacak işbirliği sayesinde hizmetlerin daha verimli olacağını söyledi. Belediye Sağlık Müdürlüğü olarak genç anne ve bebeklerin ziyaret edildiğini anlatan Müdür Murat Baktaş, ekip olarak örnek bir çalışma yaptıklarını anlattı ve işbirliği sayesinde daha faydalı olunacağına inandığını söyledi. Belediye sağlık ekibinde, ebe Elif Yılmaz ile Fatma Coşğun görev aldı

        (FT-EME)

        25.10.2016 12:55:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler