Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vefa projesi TEBEV hayata bağlıyor

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Tepebaşı Belediyesi'nin bir vefa projesi olan Evde Sağlık Hizmetleri Projesi (TEBEV), deneyimli yurttaşları hayata bağlıyor.

        Tepebaşı Belediyesi'nin sıcak eli olan TEBEV, yardıma muhtaç ve kimsesiz olan vatandaşları bünyesine alarak, onların neredeyse tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Sağlık hizmetlerinden temizliğe, yaşadıkları yerlerin fiziki yapılarını iyileştirmeye kadar birçok hizmeti sunan TEBEV belirli periyotlarda gezi düzenleyerek, deneyimli vatandaşlarımızı kısa bir süreliğine de olsa rutin hayatlarının dışına çıkartmaya çalışıyor. Bursa ve Konya turlarının yanı sıra Eskişehir'i de gezen TEBEV bünyesindeki vatandaşlar, son olarak İnönü ilçesini gezerek unutulmayacak bir gün yaşadılar. Belediye görevlilerince araçla Eskişehir'in İnönü ilçesine götürülen deneyimli yurttaşlar burada başta İnönü Karargâh Müzesi'ni görüp gezme fırsatı buldular. Öğle yemeğinin ardından THK İnönü Havacılık Eğitim Merkezi Müdürü Emekli Albay Seyit Yaylacı, gelen konuklara merkezin kurulması ve faaliyetler hakkında bilgi verdi. Planör ile uçmasalar da içine binmenin keyfini yaşayan ziyaretçiler; "Böyle geziler bizlere moral veriyor. Bu imkânı bize sağladığı için Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'a teşekkür ediyoruz" dediler.

        (İHA-MET-Y)

        25.10.2016 13:06:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler