Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akhisar'ın projeleri görüşüldü

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri'yi makamında ağırladı.

        Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret etti. Fransa'da Avrupa Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi'ne katılan Ensivri'yi tebrik eden Başkan Cengiz Ergün, Akhisar ilçesinde yürütülen çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulundukları belirtti. Doğan Ensivri ise, Fransa da Avrupa Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi'nde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Manisa'yı temsil etmenin gururunu yaşadığını belirterek, Akhisar ilçesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aktardıklarını vurguladı.

        (SC-Y)

        25.10.2016 13:33:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler