Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAÜ huzurevi sakinlerini ağırladı

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Sakarya Üniversitesi, "Bir ömür, bin tecrübe" sloganı ile kuşaklararası dayanışmayı artırmak amacıyla düzenlen kahvaltı programında Hendek Melek Nişancı Huzurevi sakinlerini ağırladı.

        "Bir ömür, bin tecrübe" sloganı ile kuşaklararası dayanışmayı artırmak amacıyla düzenlen kahvaltı programında, Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, Prof. Dr. Musa Eken, Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, Prof. Dr. Atilla Arkan, Genel Sekreter Yardımcıları Reyhan Yıldırım, Hilmi Yanmaz, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Selma Altındiş, akademisyenler ve Sağlık Hizmetleri MYO öğrencileri hazır bulundu.

        Kahvaltı sonrası konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, "Büyüklerimiz, geçmişi geleceğe taşıyan, yarınlarımızın temelini atan çınarlarımız olarak kültür ve medeniyetimizin en değerli ögeleridir. Tüm büyüklerimiz gibi huzurevi sakinlerimiz de bizler için saygı ve hürmet gösterilmesi gereken hazinelerimizdir. Büyüklerimizi yılın belirli günlerinde değil her zaman hatırlayarak, yalnız olmadıklarını onlara hissettirmeliyiz" dedi.

        Huzurevi sakinleri adına konuşan Şakir Alimoğlu, Sakarya Üniversitesi'nde düzenlenen organizasyondan dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. Alimoğlu, "Tüm huzurevi sakinleri adına başta Rektörümüz Muzaffer Elmas'a ve tüm Sakarya Üniversitesi ailesine şükranlarımı sunuyorum" dedi.

        Kahvaltının ardından, Huzurevi sakinlerine hediye takdim edildi. Huzurevi sakinleri öğrenci ve akademisyenlerle bir araya gelerek uzun süre sohbet ettiler.

        (RŞ-BB)

        25.10.2016 13:51:35 TSI

        NNNN

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler