Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Kocamaz, "Mersin'i Keşfet" konuklarıyla yemekte bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 'Mersin'i Keşfet' etkinliği kapsamında Mersin'e gelen Hürriyet Gazetesi yazarları, TÜRSAB yetkilileri ve kent protokolü ile Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yemekte bir araya geldi.

        Yemeğe, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın yanı sıra, Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç, TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, Hürriyet Gazetesi yazarları, TÜRSAB yetkilileri, oda ve dernek başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, turizmciler ve meclis üyeleri katıldı. Yemekte konuşan Başkan Kocamaz, 'Mersin'i Keşfet' programı kapsamında Mersin'e gelen misafirleri ağırlamaktan duyduğunu memnuniyeti ifade ederek, "Sizleri Mersin'de ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Kentim ve Mersin halkı adına hoş geldiniz diyorum. Arkadaşlarımızla dünden bu yana Tarsus'tan başladık, batıya doğru gezdik. Mersin 1 milyon 750 bin insanı ile bugün sizlere kucak açtı. Gelişiniz muhteşem oldu, dönüşünüz de öyle olur umarım. Burası cennetten bir köşe. Sıcak iklim kucağında sıcakkanlı insanların yaşadığı bir bölge. Bu vesile ile sizleri Mersin'le buluşturmaktan ve ağırlamaktan çok büyük bir onur duyduğumu belirtmek istiyorum. Sizlerin değerlendirmelerini Mersinliler ve tüm Türkiye ile paylaşacağız. Sizlere de zaman ayırıp buraya kadar geldiğiniz için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

        Yemekte Mersin Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları ekibi tarafından yöresel oyunlar sergilenirken, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ilçe belediye başkanları ve konuklar ile beraber davul zurna eşliğinde halay çekti. Gecede sahne alan Mersin Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği ekibi ise dinleyicilere adeta müzik ziyafeti yaşattı.

        (KRY-Y)

        25.10.2016 14:02:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler