Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vergi yapılandırmasında son hafta

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Talas Belediyesi vergi borcu olan vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla başlattığı yapılandırma sisteminde son bir haftanın kaldığını duyurdu. 6736 sayılı kanun gereğince 987 kişi vergi borcunu yapılandırdı. Emlak servisine başvuruda bulunan vatandaşlar 31 Ekim 2016 Pazartesi gününe kadar borçlarını taksitli veya peşin olarak ödeme imkânı buluyor.

        Talas Belediyesi emlak servisi hareketli günler geçiriyor. Vergi borcu bulunan vatandaşlar yapılandırma yapmak için emlak servisine akın ediyor. Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yasa gereği vatandaşlara sunulan bu imkândan yararlanmaları gerektiğini belirterek, "Emlak vergisinde büyük yapılandırma fırsatında son haftaya girildi. 30 Haziran 2016 tarih öncesi emlak, çevre temizlik, ilan-reklam vergisi ve bunlara bağlı vergi cezaları, gecikme faizleri, gecikme zamları ve emlak vergisi üzerinden hesaplanan taşınmaz kültür varlıklarının korunmasına katkı payı ile bunlara bağlı gecikme zammını kanun kapsamında yapılandırıyoruz. Sunulan bu hizmet sayesinde vatandaşlarımız yapılandırmadan yararlanarak hem taksitli ödeme imkânı buluyor hem de borç yükünü hafifletiyor. 31 Ekim 2016 Pazartesi gününe kadar yapılandırma ve ödeme işlemleriniz için belediye emlak servisimize bekleriz." dedi.

        Vergisini zamanında ve sunulan yapılandırmayla birlikte ödeyen vatandaşlara teşekkür eden Başkan Palancıoğlu, alınan gelirlerin Talas'a hizmet olarak yansıdığını ifade etti.

        (SK)

        25.10.2016 14:10:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler