Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nazilli Belediyespor'a yeni hoca!

        (Fotoğraflı)

        Veysel Karahan

        AYDIN (İHA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, Cüneyt Biçer'den boşalan teknik direktörlük görevine eski hocası Ahmet Kazım Erten'i getirdi.

        50.yılda hedefi şampiyonluk olan Nazilli Belediyespor, lige istikrarsız bir futbol ile başladı.Hedefinden çok uzak bir performans sergileyen Naz Naz, hocası Cüneyt Biçer ile yapmış oldukları anlaşmayı karşılıklı olarak feshetti.Geçtiğimiz günlerde Biçer'in ayrılmasıyla hocasız kalan Nazilli Belediyespor, eski hocalarından Ahmet Kazım Erten ile tekrar anlaştı. Kulübün basın sözcüsü Özgen Türker'in anlaşma ile ilgili yaptığı açıklamada; "Teknik Direktör Ahmet Kazım Erten ile anlaşmaya varılmıştır. Yardımcılıklarını Ergun Işık ve Aydın Yavuz yapacaklardır. Kaleci antrenörü olarakta Murat Akarsu ile anlaşılmıştır.Yeni teknik ekibimize başarılar dileriz.Hocamız ve teknik ekibi kafileyle beraber Manisada oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçı olan Akhisar Belediyespor maçı için Manisa hareket etmişlerdir. Kafile kupa maçı sonrası hafta sonu deplasmanda oynayacak olduğumuz Anadolu Üsküdarspor maçı için kampa girmek üzere İstanbul'a hareket edecektir" ifadeleri yer aldı.

        (MB-S)

        25.10.2016 15:47:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler