Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman Belediyesi park çalışmalarını hızlandırdı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Şükrü Yıldırım

        BATMAN (İHA) - Kayyum atanan Batman Belediyesi park çalışmalarını hızlandırdı. Mevcut parklardaki çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiği belirtilirken, yeni parklar yapılacağı da kaydedildi.

        Kanun Hükmünde Kararname çerçevesinde kayyum atanan Batman Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü, yeni yeşil alanlar oluşturma, kente nefes aldırma ve var olan parkları düzenleme hedefi kapsamında birçok noktada çalışmalarını sürdürüyor. Belediye bahçesinde yapılacak olan Belediye Bahçesi Parkı ile Jiyan Park'ta çalışmalar devam ederken, Zin Park'taki çalışmalar sona erdi.

        Çamlıtepe Mahallesi'nde 24 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen Jiyan Park'ta çalışmalar aralıksız sürüyor. Park üzerine yapılacak olan yeni park içerisinde şelale ve dereler, kafeterya, tenis kortu, basketbol sahası, halı saha, voleybol sahaları, botanik alanlar, su deposu yürüyüş parkurları, çevre yolları, bisiklet yolları, geniş peyzaj alanları, çocuk oyun grupları ve kondisyon aletleri yer alacak. Çalışmalar tamamlandıktan sonra park halkın hizmetine açılacak.

        Belediye bahçesi parkı 10 Kasım'da açılıyor

        Belediye bahçesinde iki dönümlük alan üzerinde yapımı devam eden park çalışmaları ise hummalı bir şekilde devam ediyor. Yürüyüş yolları, yeşil alanlar, süs havuzları, kamelyalar ve banklar oluşturulduktan sonra park 10 Kasım tarihinde halkın hizmetine açılacak.

        Zin Parkı halkın hizmetine açıldı

        Gülistan Caddesinin girişinde yer alan ve daha önce çay bahçesi olarak kullanılan Zin Parkı'nda çalışmalar tamamlandı. Yeşillendirme çalışmaları ve bankların yerleştirilmesinin ardından park halkın hizmetine sunuldu.

        (MŞY-MP-Y)

        25.10.2016 15:55:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler