Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Traktör Kazalarının Önüne Geçilecek

        (Fotoğraflı)

        Serkan Şansever

        ÇORUM (İHA) - Çorum'un Sungurlu ilçesinde traktör kazaların önüne geçebilmek için proje başlatıldı.

        İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğünün iştirak ve desteği ile yürütülecek projede Sungurlu Belediyesi ve Sungurlu Ziraat Odası ile de işbirliği yapılıyor.

        Sungurlu Kaymakamlığı'ndan konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada, "Ekonomisi ağırlıklı olarak tarıma dayanan ilçemizde traktör kazalarındaki dikkat çekici rakamlar ve bu kazaların önemli oranda ölüm ve yaralanmalara sebep olması nedeniyle Kaymakamlığımız koordinesinde bir proje başlatıldı. Proje kapsamında hazırlanan afiş ve el broşürleri ile farkındalık oluşturulması ve alınması gerekli tedbirlerin yaygınlaştırılması, iştirakçi kurumlar aracılığı ile tüm traktör kullanıcılarına afişler, el broşürleri ve bilbordlar aracılığı ile ulaştırılması ve farkındalık oluşturması hedefleniyor" denildi.

        (SŞ-BÖ)

        25.10.2016 16:04:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler