Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tarihçi - Yazar Uğurluel, Körfez'e Geliyor

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Tarihçi-Yazar Talha Uğurluel, "II. Abdülhamid Han ve Dehanın İzleri" programıyla Körfezlilerle buluşacak.

        II. Abdülhamid Han ve Dehanın İzleri programı 26 Ekim Çarşamba saat 19.30'da Tütünçiftlik Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşecek. II. Abdülhamid Han'ın hayatını ve Osmanlı'nın son dönemlerinde vermiş olduğu üstün mücadeleyi anlatacak olan Talha Uğurluel, halktan gelen yoğun isteği üzere bir kez daha Körfez'de sahneye çıkacak. Tarihi bilgilerini yıllar boyunca topladığı görseller eşliğinde anlatacak tarihçi yazar Talha Uğurluel, Osmanlı padişahları arasında yaşamı, kararları, siyasi fikirleri ve devrim yaratan uygulamalarıyla, Kızıl Sultan karalamalarının ardındaki II. Abdülhamid Han'ın hayat hikayesini verdiği örneklerle katılımcılarla paylaşacak.

        (İG-İÇ)

        25.10.2016 16:57:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler