Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Dülger, Pazarlar'da incelemelerde bulundu

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Bektaş

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, Pazarlar İlçesinde incelemelerde bulundu.

        Sabah İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi , Şube Müdürü Canfer Gürbunar ve Okul müdürleri ile toplantı yapan İl Milli Eğitim Müdürü Dülger, daha sonra okullara geçerek incelemelerde bulundu.

        Pazarlar Anadolu Lisesindeki toplantıda İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, merkezi sınavlardan YGS ve TEOG 'da gösterilen başarılardan dolayı idareci ve öğretmenleri tebrik etti. Ardından idareciler beklentilerini dile getirdi ve idarecilerin taleplerini dinledi.

        Üniversite sınavlarına hazırlanan 12. Sınıf öğrencilerini ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Dülger, onlara tavsiyelerde bulunup başarılar diledi.

        İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, İlçe Kaymakamı Ahmet Karaaslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi ve Şube Müdürü Canfer Gürbunar ile birlikte tamamen yenilenen Pazarlar İlk ve Ortaokul bahçesindeki çevre düzenleme çalışmalarında incelemelerde bulundu.

        Ayrıca Kütahya İl Mili Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, İlçe Kaymakamı Ahmet Karaaslan ve İlçe Belediye Başkanını Cavit Erdoğan'ı makamlarında ziyaret etti. (MB-EFE)

        25.10.2016 17:28:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler